Die Sockenwolle

Die Sockenwolle

Fakta om Die Sockenwolle

  • Materialet er 75% uld og 25% polyamid
  • Der er 100 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 420 meter pr. 100 gram
  • Strikkefastheden er at 28 masker og 40 pinde giver 10 x 10 cm på pind 2½ mm
  • Kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen
  • Kan tørres i tørretumbler

Strømpegarnet Die Sockenwolle kommer fra tyske Lana Grossa og er et samarbejde med Landlust, også fra Tyskland. Landlust sælger alt muligt lige fra køkkengrej til haveredskaber og ikke mindst garn.
Her får du virkelig en lækker kvalitet af strømpegarn, da garnet er fremstillet af merinould og polyamid. Brug Die Sockenwolle til strømper, handsker, vanter, halstørklæder, huer, bluser og trøjer. Garnet er robust og kan sagtens både vaskes i vaskemaskinen og tage en tur i tørretumbleren.
Merinoulden kommer fra Sydamerika og selve garnet er blevet fremstillet på en af de store og meget dygtige spinderier i Italien.

Se alt vores strømpegarn fra Lana Grossa

Strømpegarnet tilhører gruppen af Lana Grossa’s strømpegarnsserie Meilenweit og alt deres strømpegarn er meget slidstærkt og filtefrit.

Opbevaring

Hvis du vil undgå at dit garn bliver angrebet af møl, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Møl bryder sig heller ikke om duften af lavendel og cedertræ.

Vask

Dette strømpegarn er et meget robust garn og tåler at blive vasket ved 40 grader på almindeligt vaskeprogram. Garnet tåler også at blive tørret i tørretumbler.