Elsa

Elsa

Fakta om Elsa by Permin

  • Materialet er 57% uld og 43% superfine Alpaka
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 120 meter
  • Strikkefastheden er at 14 masker og 22 rækker giver 10 x 10 cm
  • Passer fint til pinde 5 og 6 mm
  • Bør vaskes i hånden og tørres liggende

Giv dine kreationer et strejf af luksus og komfort med Elsa by Permin !

Oplev garnet Elsa by Permin – en vidunderlig blanding af blødt alpaka og uld. Dette luksuriøse garn er perfekt til at skabe hyggetrøjer, bløde bluser, elegante veste og varme trøjer til både børn og voksne.

Elsa garnet fra Permin består af børstet alpaka og uld, hvilket giver det en blød og fluffy tekstur. Trods dens blødhed og fluffiness, beholder Elsa garnet en smuk og glat finish takket være dets spiralform. Det er velegnet til både strikning og hækling.

Bekæmp møllene før de kommer !

Møl er et af de mest almindelige skadedyr i Danmark. De kommer som oftest ind i vores huse om foråret og det er deres larver, der gnasker og gnaver hul på dit tøj i klædeskabet. Du opdager typisk et mølangreb ved, at det ser ud som om, dit tøj er vasket sammen med søm, skruer eller noget andet skarpt, der har lavet bittesmå huller i tøjet.

For at undgå mølangreb, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer eller tætvævede bomuldsposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.

Møl bryder sig heller ikke om duften af cedertræ og lavendel, så måske et par cedertræskugler og et par poser med tørret lavendel, kan afskrækkede de sultne dyr?

Vask af Elsa

Når du er færdig med dit strik, anbefaler vores leverandør, at du vasker det, for at maskerne lægger sig pænt og jævnt og for at vaske evt. overskudsfarve ud.

Dette garn skal vaskes i hånden for at passe bedst muligt på fibrene i garnet. Vær derfor nænsom og undgå at trække for meget i det. Derudover er det vigtig at bruge et uldvaskemiddel, som vil pleje og vedligeholde fibrene i garnet.

Tør dit strik ved at rulle det ind i et håndklæde og pres det overskydende vand ud. Læg det herefter på et tørt håndklæde og træk det forsigtigt ud i opskriftens angivne mål. Lad det ligge fladt og tørre.