Trio 2

Trio 2
Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Garnet Trio 2 fra Isager Garn består af 50 % Hør, 30 % Bomuld og 20 % Lyocell. Garnet kan strikkes alene, med en, to, tre eller flere tråde, eller det kan strikkes sammen med de øvrige garnkvaliteter.

Se alle vores farver i Trio 2

Garnet egner sig rigtigt godt til sommerstrik.

Strikkefastheder

Som skrevet længere oppe kan Trio 2 strikkes alene eller sammen med andre typer af garn, så strikkefasthederne er utallige. Her er et par der måske kan bruges:

Strikkefasthed med en tråd er at 26 masker og 34 pinde giver 10 x 10 cm på pind 3 til 3,5 mm

Trio 2 + Alpaca 1: pind 3 = 20 m / 24 p
Trio 2 + Alpaca 2: pind 3,5 = 18 m / 22 p
Trio 2 med 2 tråde: pind 3,5 – 19 m / 20 p

Opbevaring

Hvis du vil undgå at dit garn bliver angrebet af møl, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Møl bryder sig heller ikke om duften af lavendel og cedertræ.

Vask

Isager Garn anbefaler disse vaskemetoder til deres garn:

Uld vaskes i hånden, medmindre man har en vaskemaskine med et meget skånsomt uldprogram, der kan vaske i kuldslået vand. For at undgå at valke den færdige strikmodel bruges kun lidt sæbe. Brug et godkendt uldvaskemiddel. Hold samme temperatur gennem hele vaske- og skylleprocessen, og vask endelig ikke over 28° .
Strikmodellen kan med fordel centrifuges let efter vask. Lag modellen i en vaskepose eller et pudevår. Efter centrifugeringen lægges modellen til tørre på håndklæder.

Det er ikke nødvendigt at vaske en uldmodel tit. Ofte vil det være nok at hænge den til luftning i fugtigt vejr.

Bomuldsgarner og blandingsgarner med hør og bambus kan tåle højere vasketemperaturer, men vi anbefaler samme vask som uldgarnet.