Alpaca 2

Alpaca 2

Der findes utroligt meget uldgarn på markedet, men særligt Alpaca 2 fra Isager er værd at skrive sig bag øret. Det er nemlig spundet af både alpakauld og almindelig uld, sådan at garnet får de gode egenskaber fra begge uldtyper. Det er derfor både isolerende, blødt og lækkert at arbejde med, og det egner sig til en bred vifte af forskellige projekter. Det kan både bruges til strik og hækling, men det er værd at bemærke at alle modeller med Alpaca 2 fra Isager skal håndvaskes. Alle de gode egenskaber har ikke desto mindre givet garntyper en velfortjent plads i sortimentet her hos VegaGarn, hvor du finder mange spændende farver.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Opnå smukke resultater med Alpaca 2 fra Isager

Garnet Alpaca 2 fra Isager er et totrådet garn, der er fremstillet af 50 % uld og 50 % alpacauld. Dette giver garnet gode isolerende egenskaber, som både almindelig uld, men særligt alpakauld har. Derudover er Alpaca 2 fra Isager blødt – faktisk meget blødt – og det egner sig derfor rigtig fint til babytøj. Det er dog ikke kun babytøj, garnet egner sig til, og du kan roligt strikke til både større børn og dig selv, da alle fortjener blød og dejlig strik. Den heldige modtager vil uden tvivl sætte pris på valget af Alpaca 2 garnet, uanset om det bruges til en dejlig blød trøje, et varmt sjal eller noget helt tredje.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken type projekter eller opskrifter du kan bruge Alpaca 2 fra Isager til. Det er dog værd at bemærke, at modeller strikket med netop dette alpacagarn med alpaca og uld ikke bør udsættes for unødig slitage. Idet der er tale om et blødt garn, vil det nemlig ikke være lige så stærkt som garner, der er spundet fastere eller lavet med fibre i en hårdere kvalitet. Alpaca 2 fra Isager egner sig dog rigtig godt til tørklæder, men det kan også bruges til f.eks. cardigans, hvis det strikkes sammen med andre kvaliteter. Det arbejder eksempelvis rigtig godt sammen med de andre garnserier fra Isager – såsom Spinni, Highland Woold, Tvinni, Jensen Yarn og Aran Tweed.

Værd at vide om Alpaca 2 fra Isager inden køb

Det er også værd at bemærke, at Alpaca 2 fra Isager leveres i fed, og at du derfor skal rulle fedet om til et garnnøgle, før du går i gang med at strikke. Nogen sætter garnet rundt om en stoleryg og ruller op på den måde. Andre får en god ven til at sidde med garnet omkring armene, og andre igen har en garnvinde og et krydsnøgleapparat. Foretrækker du en mere kontrolleret fremgangsmåde, kan du finde begge dele her hos VegaGarn. Vi sørger nemlig for at have alt, du skal bruge til strik og hækling, så du kan komme godt i gang med og godt igennem personlige projekter. I tilfælde, hvor du vælger garn som Alpaca 2 fra Isager, kan dette være en klar fordel. De passer desuden også til de andre kvaliteter fra Isager, du finder i vores sortiment, som leveres i fed. Se alt vores garn fra Isager her.