Sommerseide

Sommerseide
  • Materialet er 50% Silke & 50% Bomuld
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 170 meter
  • Strikkefastheden er at 22 masker x 30 pinde giver 10 x 10 cm
  • Passer til pinde 3,5-4 mm
  • Bør vaskes i hånden og tørres liggende

Det lækre sommergarn, er udviklet til at være let, forfriskende, men alligevel silkeagtigt at røre ved. Garnet giver dig mulighed for, at holde dig kølig selv på de varme sommerdage. Den dejlige blanding af bomuld og silke er behageligt åndbar, har en delikat glans og en bred palet med friske sommerfarver at vælge imellem. Vi kan næppe vente på, at sommeren ankommer!

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Sommerseide fra Lana Grossa er det ideelle garnvalg til dine sommerprojekter. Med sin lette, forfriskende og silkeagtige struktur er det perfekt til solrige dage og feriefornemmelser. Bomuld og silkeblandingen gør det åndbart og behageligt at have på, samtidig med at det giver en delikat og smuk glans.

Blandingen af farver og den brede farvepalet, der er tilgængelig, giver dig mulighed for at vælge netop den lige farve, der passer til dine sommerprojekter. Det matte udseende og de blandede farveeffekter tilføjer karakter til det færdige produkt.

Se alle vores farver i Sommerseide

Det er en nyttig information at du skal forvente at mængden til en langærmet bluse i str. 38-40, er cirka 6 nøgler garn. Dette hjælper dig med at planlægge dit projekt og købe den rette mængde garn på forhånd.

Sommerseide er en fantastisk mulighed for at skabe let og stilfuldt sommertøj og tilbehør. Det er en skøn måde at forberede sig på sommeren og nyde det gode vejr med dit håndarbejde.

Opbevaring

Hvis du vil undgå at dit garn bliver angrebet af møl, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Møl bryder sig heller ikke om duften af lavendel og cedertræ.

Vask

Det er en god ide, at vaske dine færdige projekter, som er fremstillet af Sommerseide i hånden.

Efter vask vil det være godt, at centrifugere dine bluser og trøjer ved høje omdrejninger.

Slut af med at tørre det rene tøj liggende fladt på gulvet ovenpå et håndklæde eller et tæppe. Du kan lige så stille trække det våde vasketøj i facon.

God fornøjelse !