Babyull Lanett

Babyull Lanett

Fakta om Babyull Lanett

  • Materialet er 100% merinould
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 175 meter
  • Strikkefastheden er 27 masker giver 10 cm på pinde 3 mm
  • Babyull Lanett tåler vask ved max. 40 grader på uldvaskeprogram
  • Skal tørre liggende

Sandnes Garn har gennem årene præsenteret os for en række lækre garntyper i høj kvalitet. Babyull Lanett er et glimrende eksempel herpå. Det populære babygarn består nemlig af 100 % merinould og det er bearbejdet sådan, at det ikke kradser, men derimod er blødt og behageligt at have på. Derfor bruges Babyull Lanett også hovedsageligt til strik af babytøj og tilbehør, hvor komforten er særligt i fokus. Her hos VegaGarn finder du garnet Babyull Lanett i et væld af forskellige farver, der spænder lige fra diskrete pasteller til mere iøjefaldende nuancer. Du skal blot vælge den eller de farver, der passer bedst til dit projekt, så bestræber vi os på at levere garnet inden for 1-3 dage.

Babyull Lanett fra Sandnes garn i ren merinould

Babystrik er utroligt populært disse dage, og er du en af dem, der ønsker at give dig i kast med projekter i lækker babyuld, så er Babyull Lanett fra Sandnes garn et oplagt valg. Det lækre og bløde babygarn indeholder nemlig 100 % merinould, der er superwash-behandlet, så det tåler hyppig vask i vaskemaskinen. Derfor er garntypen god til babystrik. Babyull Lanett garnet er desuden dejligt at strikke med, da det har en god elasticitet. Det vil dermed både være en fornøjelse at arbejde med, og bruges det til beklædningsgenstande, er det også virkelig behageligt at have på.

Babyull Lanett føles meget blødt, varmt og behageligt på huden, og garntypen er specifikt udviklet sådan, at den hverken kradser eller klør. Derfor benyttes den også populært til babystrik, men det er ikke kun de mindste, der kan få glæde af den lækre garntype fra Sandnes garn. Det er nemlig også muligt at bruge Babyull Lanett til at strikke beklædningsgenstande til både de større børn og til de voksne, og de vil helt sikkert synes om det. Da garnet er udviklet af en af de ældste uldfabrikker i Norge, er Babyull Lanett i øvrigt rigtigt godt til at strikke norske bluser og trøjer med.

Strik til både børn og voksne med Babyull Lanett

Selvom Babyull Lanett garnet kan bruges til mange forskellige strikkeprojekter, så er det først og fremmest tænkt som et babygarn. Ikke desto mindre så har garnet en meget stor farvepalet, og der er derfor ikke nogen grænser for, hvor kreative strikkeprojekter du kan kaste dig ud i. Vi forhandler et imponerende udvalg heraf hos VegaGarn, og der er således gode chancer for, at du kan finde lige de farver, som du synes bedst om. Se alle farverne her.

Du kan også læse mere om Lanett garnet ved at besøge Sandnes garn, hvor du desuden finder et væld af kreative opskrifter, der gør brug af netop denne garntype. De bedste af disse opskrifter er også at finde i sortimentet her hos VegaGarn, hvor vi forhandler flere fine hæfter, der tager udgangspunkt i garntyper som Babyull Lanett og andet blødt uldgarn fra Sandnes garn.