Merci

Merci

Fakta om Merci fra Filcolana

  • Materialet er 50% superwash-behandlet uld og 50% pimabomuld
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 200 meter
  • Passer fint til pinde 2,5 til 3 mm
  • Tåler maskinvask. Men jo mere skånsomt du vasker det strikkede, jo bedre holder det.

Merci garn er en både blød og alsidig garntype fra Filcolana, der kan bruges til både strik, hækling og mange andre kreative projekter med garn. Her får du både dansk kvalitet og et stort spænd af farver at vælge imellem – ikke mindst her hos VegaGarn, hvor vi har samlet alle vores favoritter. Merci garnet består af en blanding af pimabomuld og superwash-behandlet uld, så det er både let og behageligt, samtidig med at det kan tåle vask i vaskemaskinen. Se hele udvalget her nedenfor!

Merci garn kombinerer pimaboluld og superwash-behandlet uld

Kvalitets Merci garn fra Filcolana er et lækkert 4-trådet blandingsgarn, der består af både superwash-behandlet uld og blød pimabomuld – som er noget af det fineste bomuld, der findes. Denne blanding gør, at garnet er utroligt velegnet til helårsstrik, ikke mindst da garnet på grund af denne blanding er meget let – sammenlignet med rent bomuldsgarn. Merci fra Filcolana passer til pinde 2½ til 3, og det kan bruges til mange forskellige strikke- og hækleprojekter. Da det består af bomuld og superwash-behandlet uld, kan garnet desuden også maskinvaskes, men jo mere skånsomt du vasker det strikkede, jo bedre holder det.

Noget af det, Merci fra Filcolana egner sig særligt godt til, er baby- og børnestrik. Det er nemlig dejligt blødt og samtidig ikke alt for varmt. Børnene kan dermed nyde garnets blødhed mod huden, samtidig med at den særlige blanding af uld og pimabomuld sørger for, at de kan føle sig godt tilpas. Derudover findes Filcolana Merci garn som sagt i et væld af spændende farver, der spænder lige fra klassiske pastelfarver til iøjefaldende pangfarver, der passer til strik til både børn, unge og voksne. Se vores farver i Merci garnet her.

Spændende Merci garn opskrifter og inspiration fra Filcolana

I tillæg til det store udvalg af Merci garn, står Filocalana også bag en bred vifte af opskrifter til Merci garnet, der passer specifikt til den særlige blanding af pimabomuld og superwash-behandlet uld. Du kan se alle de gratis opskrifter med Merci garnet ved at besøge Filcolana. Nedenfor har vi samlet et udpluk af kreationer fra opskrifter, der tager udgangspunkt i det lækre Merci garn, som forhåbentlig både kan inspirere dig og samtidig vise, hvor alsidigt garnet er:

Dette er dog kun et udpluk af idéer, som du kan bruge garnet til. Når det gælder garn, er det næsten ingen grænser for, hvad du kan kreere. Derfor forhandler vi – i tillæg til udvalget af Merci garn – også alt i tilbehør til strik og hækling. Dette gælder ikke både opskrifter, strikkepinde og hæklenåle, men også meget andet praktisk tilbehør, som kan hjælpe dig med at komme godt i mål med dine projekter. Vi står desuden også klar med gode råd i butikken i Fredericia, hvor du naturligvis altid er velkommen!