Line

Line

Line kan godt betragtes som en af de mere særlige garntyper fra Sandnes garn, idet den ikke består af uld. Den populære norske garnproducent er nemlig bedst kendt for deres uldgarn, men det er den samme høje kvalitet, der går igen her i udvalget. Line garnet består blot af en blanding af bomuld, viskose og hør, hvilket giver den et helt andet udtryk og en helt anden tekstur end uldgarn. Ikke desto mindre så egner denne garntype sig også godt til tøj, beklædningsgenstande og andet tilbehør – ikke mindst da den kan maskinvaskes på 30 grader. Læs mere og se de mange farver herunder.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Brug Line fra Sandnes garn til strik af tøj i høj kvalitet

Line fra Sandnes Garn er et fint blandingsgarn, som er fremstillet af bomuld, hør og viskose. Bomuld og hør er planter, der har været brugt i tøjproduktionen i flere tusinde år, og den særlige blanding gør dermed garnet velegnet til strik og hækling af tøj og tilbehør. Af samme årsag findes Line garnet også i mange farver, og vi har samlet vores favoritter her i udvalget hos VegaGarn. Farvepaletten spænder ikke desto mindre fra diskrete pasteller til mere iøjefaldende pangfarver, så der med sikkerhed er noget for enhver smag, og som matcher ethvert strikke- eller hækleprojekt. Se alle farverne her.

Garnet i sig selv er let og blødt, men slidstærkt, og strikker man med Line garnet, vil det færdige produkt se meget ”hør-agtigt” ud. Her får du altså et garn med et helt særligt udtryk, der desuden er supergodt til at fremstille sommertøj til både børn og voksne med. Normalt strikkes garnet på pind nr. 4, men du har også mulighed for at strikke Line garnet sammen med andre typer af garn, og således strikke flere tråde sammen på tykke pinde. Dermed får du nemlig et helt andet udtryk. Du kan derfor med fordel overveje, hvilket udtryk det færdige produkt skal have, inden du går i gang. Ønsker du at vide mere om Line garnet, inden du vælger det, kan du læse meget mere ved at besøge Sandnes garn, hvor du finder yderligere oplysninger om garntypen.

Der findes et væld af flotte opskrifter med Line garnet

Her hos VegaGarn forhandler vi desuden ikke kun det lækre garn, men også alt det tilbehør, du skal bruge for at kunne komme godt i gang og godt i mål med dine projekter. Dette gælder alt fra strikkepinde og hæklenåle til generel opbevaring, men vi har også mange inspirerende opskrifter i udvalget. Nogle af disse er endda særligt målrettet Line garnet fra Sandnes garn, og dermed kan du være sikker på, at opskriften og garntypen passer sammen. Vi har samlet er udvalg heraf nedenfor, men du finder endnu flere, hvis du besøger den målrettede kategori. Se udvalget af opskrifter til Line garnet her: