Mandarin Petit

Mandarin Petit

Fakta om Mandarin Petit

  • Mandarin Petit består af 100% indisk bomuld
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 180 meter.
  • Strikkefastheden er 27 masker = 10 cm.
  • Passer fint til pinde 2½ – 3 mm
  • Kan vaskes i maskinen på 60 grader

Mandarin Petit er det tyndeste bomuldsgarn fra Sandnes garn, hvilket sikrer dig et let garn, det er nemt at arbejde med. Det består af 100 % indisk bomuld – der er plantebaseret – og dennes let absorberende egenskaber gør, at garnet egner sig rigtig godt til såvel sommer- og vinterstrik. Derfor har garnet også fundet vej ind i udvalget af garntyper fra Sandnes garn, vi forhandler her hos VegaGarn. Her har vi nemlig samlet alle vores favoritter fra den norske garnproducent, og vi har altid mange forskellige farver at vælge imellem.

Her finder du opskrifter til garnet Mandarin Petit

Mandarin Petit er et alsidigt bomuldsgarn

Bomuldsgarnet Mandarin Petit fra Sandnes garn er 100 % plantebaseret bomuldsgarn. Garnet er blødt og slidstærkt, og det egner sig godt til at strikke eller hækle beklædning til både børn og voksne. Derfor findes Sandnes Mandarin Petit garnet også i mange flotte farver, så der med sikkerhed er noget for hver en smag. Der er jordfarver, pastelfarver, pangfarver og helt klare farver. Vi har samlet de bedste heraf i udvalget hos VegaGarn, så du let kan danne dig et overblik over de forskellige muligheder. Se alle farverne i Mandarin Petit her på siden.

Mandarin Petit garnet egner sig godt både til sommerstrik og sommerhækling og til interiørprodukter som håndklæder, viskestykker, grydelapper og puder. Derfor findes der også mange forskellige opskrifter, der tager udgangspunkt i det lækre garn. Sandnes garn udgiver hver sommer kataloger fyldt med lækre sommeropskrifter, hvor du helt sikkert også kan finde opskrifter til Mandarin Petit. Garnet kan naturligvis bruges til mange forskellige typer projekter, og ikke kun dem man finder i opskrifterne, men ved at følge en af disse kan man være sikker på, at Mandarin Petit garnet vises frem fra dets bedste side. Du kan læse meget mere om garnet ved at besøge Sandnes garn eller ved at klikke dig ind på de individuelle produkter her på siden, hvor vi har oplyst om garnets løbelængde, vægt, strikkefasthed og meget andet.

Korrekt opbevaring af Mandarin Petit garnet

Mandarin Petit garnet er som så meget andet garn i risikogruppen, når man taler om møl. Ønsker du derfor at passe bedst muligt på det, giver vi her et par tips, der kan hjælpe dig godt på vej. Der er grundlæggende to måder, du kan undgå, at der går møl i dit garn og i dit strikketøj: duft og tætsluttende indpakning. Møl bryder sig nemlig ikke om lugten af cedertræ og lavendel, og giver du dit strikketøj og garn lugt heraf, vil møllene derfor holde sig væk. Du kan også vælge at benytte plastikposer eller beholdere med tætsluttende låg, som møllene ikke kan trænge ind i.