Trio 1

Trio 1

Isagers Trio garn har en vidunderligt smuk struktur takket være blandingen af hør, bomuld og bambus, og idet det har så tynd en tråd, kan det både strikkes alene, med flere tråde sammen eller sammen med andre garntyper. Dette giver utroligt mange muligheder i forhold til strik med Trio garnet, og der er mange flotte farver at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter et alsidigt blandingsgarn eller et godt match til andre garnkvaliteter, så er vi hos VegaGarn stolte af at præsentere netop denne garntype – ikke mindst på grund af den høje kvalitet, der præger alt garnet fra Isager.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Strik og skab flotte farvekombinationer med Trio garn

Her hos VegaGarn lægger vi vægt på at kunne tilbyde vores kunder et udvalg af det bedste kvalitetsgarn, der er at finde på markedet, og derfor har også Isagers Trio 1 garn fået en plads i vores udvalg. Dette skyldes både den lækre materialeblanding, der gør garnet velegnet til strik af tøj, men også den høje kvalitet, man kender fra Isager. Du går dermed ikke galt i byen med valget af lækkert Isager Trio garn i hør, bomuld og bambus, uanset om du er på udkig efter en selvstændig garntype, eller du påtænker at strikke garnet sammen med andre varianter.

Trio 1 garnets alsidighed skyldes desuden ikke kun, at det kan bruges på mange måder, men også, at det findes i et væld af spændende farvevarianter, hvoraf vi har samlet vores favoritter i udvalget her på siden. De er fra Isagers side udviklet til at matche andre garnserier fra deres katalog, så ønsker du at strikke Trio garnet sammen med andre kvaliteter, kan du med fordel kigge på de andre garnserier fra Isager, du også finder i vores sortiment. Kombinationsmulighederne er tæt på uendelige, og du kan både skabe farverige mønstre eller diskrete harmonier, alt afhængigt af hvad du foretrækker. Isager Trio garnet fungerer naturligvis også godt sammen med garn fra andre producenter, så det er helt op til dig at vælge din favoritkombination.

Sørg for at have det rigtige udstyr til Isagers Trio garn

Trio garnet fra Isager giver dermed utroligt mange muligheder for at være kreativ med såvel farver som mønstre, men grundet garnets unikke struktur, er det dog meget levende. Derfor anbefaler vi også, at du tager visse forholdsregler for at holde styr på det. Det kan enten opbevares i en garnæske eller sættes på en garnholder, men hvis du ikke har nogle af disse redskaber ved hånden, kan en almindelige plastikpose også bruges. Du har dog også mulighed for at tilkøbe både garnholdere, taske og meget andet tilbehør, hvis du køber dit Trio garn her i vores udvalg, da vi har flere gode muligheder i kategorierne med tilbehør til strik og garn.