By Permin

By Permin

Siden virksomheden blev grundlagt i 1854, har Permin været kendt som et af de førende firmaer indenfor håndarbejde. Dengang var Permin en simpel brodeributik, men gennem årene har de udviklet sig til at være meget mere end det. Dette har resulteret garnserien by Permin, der rummer mange forskellige garntyper, der er lækre at arbejde med. Vi har udvalgt de bedste produkter herfra til vores sortiment, hvor du finder et stort udvalg af by Permin garn og strikkegarn, som er nøje udvalgt på baggrund af høje kvalitetskrav. Hos VegaGarn ønsker vi nemlig kun at tilbyde vores kunde de bedste produkter på markedet, og samtidig tilbyder vi en række gode fordele som billig og hurtig fragt.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Fra broderi til kvalitetsgarnet by Permin

Permin blev grundlagt i København i 1584, og siden da har firmaet gennemgået en imponerende udvikling. De forhandler nu ikke længere kun produkter relateret til broderi, men kan også stolt fremvise deres eget sortiment af kvalitetsgarn. Deres garnserie hedder by Permin, og den rummer rigtig meget forskelligt strikkegarn. Garnet er af en udsøgt kvalitet, og de mange unikke materialesammensætninger gør, at by Permin kan bruges til mange – og meget forskelligartede – strikke- og hækleprojekter. Se mere om virksomheden her.

Idet Permin har eksisteret siden 1854, har de desuden også mange års erfaring i branchen at trække på. Dette ses tydeligt i de produkter, vi har udvalget til vores sortiment. Her finder du nemlig et stort udvalg af by Permin garn og strikkegarn, som rummer både traditionelt garn og mere eksklusive typer, der består af en unik kombination af farver, design og materialer. De tilføjer desuden løbende nye produkter til deres garnserie, der introducerer nye kvaliteter, materialesammensætninger og farver, der spejler moden. Det er dog kun de bedste af disse garntyper, der finder vej ind i sortimentet her hos VegaGarn, og derfor er du også altid sikret et produkt i høj kvalitet, hvis du vælger at købe by Permin her hos os. Både vi og det erfarne brand søger for at holde niveauet højt.

Eksklusive materialer i høj og lækker kvalitet

Du vil opleve, at by Permin garnet er i en virkelig god kvalitet, og at der samtidig er utroligt mange varianter at vælge imellem. Vi har nemlig sammensat et stort og varieret sortiment, der rummer både rene og blandede garntyper. Der er for eksempel garn af bomuld, mohair, silke, genanvendt uld, superwash-behandlet uld, blød alpakauld og tweedgarn – samt mix af mange forskellige luksuskvaliteter. Blandt de blandede garntyper finder du f.eks. bomuld/uld-blandinger, polyamid/uld-blandinger, polyamid/alpaka-blandinger, kid mohair/uld/polyamid-blandinger og mange andre sammensætninger.

Materialerne har fordele hver især, og ved at blande dem – eller strikke med to forskellige garntyper – kan man opnå en unik sammensætning af fibre og egenskaber. Dermed kan man kombinere de gode egenskaber fra f.eks. uld med bomuld eller mohair, der bidrager med en særlig blødhed og glans. På den måde kan man have en garntype, der både varmer og isolerer, men som samtidig er blød, lækker og behagelig at have på. Det er således blot op til dig at vurdere, hvilke materialer eller hvilken materialesammensætning der passer bedst til dit projekt.

Du kan derfor med fordel klikke dig ind på hver enkelt garntype, når du skal vælge garn fra by Permin, da du der kan læse mere om materialerne, strikkefasthed og løbelængde, hvilket har betydning for både slutresultatet og strikkeoplevelsen, samt hvor meget garn du behøver.

Vælg den rigtige type garn fra by Permin

Vælger man en blanding af materialer, kan man dermed få det bedste fra begge verdener – måske endda flere verdener – men hvad type, man bør vælge, afhænger helt af projektets karakter. Når du skal vælge det rigtige by Permin garn til et strikke- eller hækleprojekt, er der derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke materialer garnet er lavet af – og hvilket materiale der er dominerende. Det er nemlig afgørende for, hvilke egenskaber og hvilken følelse det færdige produkt vil have, og man kan med fordel læse lidt om materialernes unikke genskaber, hvis man ikke kender dem på forhånd.

Dernæst er det værd at være opmærksom på såvel garnets tykkelse som dets strikkefasthed, da det har betydning for, hvordan du kan bruge garnet i praksis. Her hos VegaGarn søger vi altid for at inkludere så mange informationer som muligt om de forskellige typer by Permin garn, så du kan tage en velinformeret beslutning. Derfor vil der oftest også stå noteret, hvilken pindestørrelse garnet er egnet til, samt hvordan produkter lavet med dette garn kan vaskes og behandles.

Skab flotte design med farverigt by Permin garn

Når du har styr på materialer, garntype og mængde, så er der blot tilbage at finde de rigtige farver eller den rigtige farvesammensætning. by Permin er kendt for at producere garn i høj kvalitet med en utroligt bred farvepalet, der matcher de fleste strikke- og hækleprojekter – uanset hvor klassiske eller kreative de er. Her hos VegaGarn finder du derfor alt fra pastel- til primærfarver, og vi har samtidig også både meleret og multifarvet by Permin garn. Du behøver dermed ikke skifte garntype for at kunne bringe flere farver ind i dit strikke- eller hækleprojekt, når blot du vælger en af de farverige garntyper fra by Permin.

Nogle af de klassiske garntyper findes også i en color-variant, der kombinerer alle garnets gode egenskaber med et unikt farvespil, der åbner op for helt nye muligheder. Uanset om du foretrækker det klassiske look, eller du eksperimenterer mere med farver og stilarter, så er der dermed med sikkerhed en garntype til dig og dit projekt her i udvalget af by Permin strikkegarn.

Køb dit by Permin garn her hos VegaGarn

Her hos VegaGarn finder du mange af Permins bedste serier, der er givet navne som Berta, Esther, Hannah, Luna og Bella by Permin garnserierne deler dermed navn med mange piger og kvinder verden over, og på samme måde som deres navnesøstre, så har de hver især unikke egenskaber og udtryk. Fælles for alle serierne er dog den høje kvalitet, der præger både materialerne og bearbejdningsprocessen, og som skinner tydeligt igennem i det færdige produkt. Dette er også en af grundende til, at by Permin har fundet vej ind i vores sortiment. Da det ligger os meget på sinde, har vi desuden sikret os, at de dyr, som leverer råmaterialerne til by Permin garnet, har et godt dyreliv. Dermed kan vi tilbyde garn, der er både alsidigt, nemt at arbejde med og behageligt at have på – hvis det benyttes til beklædningsgenstande.