Merilin

Merilin

Isager Merilin garn består af en lækker blanding af uld og hør, der spiller særligt godt sammen. Hørret lægger sig nemlig over ulden og ændrer derved ikke blot garnets fibre, men også dets farve. Det tager nemlig ikke imod uldfarven på samme måde, og dette er med til at give garnet særlige farvespil, som vil gå igen i det færdige produkt. Blandingen af fibre gør desuden Isager Merilin garnet til et oplagt valg for dem, der normalt ikke bryder sig om eller tåler at have uld på kroppen, og derfor er det også at finde i udvalget her hos VegaGarn, hvor vi ønsker at tilbyde et udvalg af det bedste strikkegarn på markedet.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Isager Merilin garn blander uld- og hørfibre

Garnet Merilin fra Isager er et tretrådet uldgarn, bestående af en lækker blanding af uld og hør. Som allerede nævnt ovenfor gør denne blanding noget helt særligt ved uldfibrene, og garnet er derfor både blødt og lækkert mod huden, da hørren lægger sig som en glat fiber over ulden. Dette gør Isager Merilin garn velegnet til strik til både børn og voksne, og der egner sig faktisk også godt til strukturstrik takket være dets tretrådede opbygning. Derfor forhandler vi også Isager Merilin garnet i mange forskellige farver her hos VegaGarn, så der med sikkerhed er en type, der matcher dit strikkeprojekt. Se alle farverne i Merilin her.

Isager Merilin garn – høj kvalitet i flotte farver

Hvor andre garntyper gerne blander den traditionelle uld med blødere uldtyper som mohair- og alpakauld, gør Isager Merilin garnet dermed brug af hør, der på samme måde som uld har været kendt på markedet for tøjproduktion længe. Kombinationen gør garnet velegnet til strik til såvel børn og voksne – og faktisk også dem, der ellers har problemer med at have uld på kroppen. Se mere om Merilin hos Isager, hvor du også kan læse meget mere om den danske garnproducent.

Isager har leveret kvalitetsgarn til håndstrik siden 1977, og dette har resulteret i nogle lækre og gennemarbejdede garnserier, der er rigtig gode at arbejde med. Derfor finder du dem naturligvis også i udvalget her hos VegaGarn. Vi har både garn som Isager Merilin garn, men også flere af garnproducentens andre serier, hvoraf især Alpaca 1, Alpaca 2 og Silk Mohair går godt sammen med Merilin garnet. Når det strikkes alene, strikkes Isager Merilin garn på pinde i tykkelsen 3-3,5, men alt afhængigt af hvilket garn det strikkes sammen med, og hvilket udtryk der ønskes, kan det strikkes på pinde helt op til tykkelse 7.