PetiteKnit Double Sunday

PetiteKnit Double Sunday

Fakta om Double Sunday

  • Materialet er 100 % merinould der ikke har fået superwash-behandling.
  • Vores leverandør garanterer, at fårene ikke har været udsat for mulesing.
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er 108 meter
  • Strikkefastheden er at 21-22 masker giver 10 cm
  • Passer til pind 3½-4 mm
  • Maskinvask på max. 30 grader uldprogram.
  • Skal tørres liggende

PetiteKnit Double Sunday er den danske strikkedesigner PetiteKnit’s helt egne farver i garnet Double Sunday fra Sandnes Garn.

Denne farvepalet er smukt sammensat og her kan du både finde blide jordfarver og stærke pangfarver.

Garnet Double Sunday fra Sandnes Garn er lækkert at arbejde med og rart at have på, da det består af 100 % merinould, som ikke er superwash-behandet. Dette er nemlig en særligt blød uldtype, der ikke desto mindre har alle uldens gode egenskaber. Derfor egner PetiteKnit Double Sunday sig også til mange forskellige strikke- og hækleprojekter, og det kan både strikkes alene og sammen med andre garntyper. Garnet glider let og ubesværet på pindene, og det færdige resultat bliver jævnt og blødt. Dette har også været med til at sikre garntypen dens popularitet, og det er også en af grundende til, at garnet har formået at fange PetiteKnits opmærksomhed.

PetiteKnit har gennem årene skabt et væld af flotte og inspirerende strikkeopskrifter, og gennem samarbejdet med Sandnes garn har hun også lavet flere opskrifter, der passer til denne populære garntype.

Her finder du opskrifter til garnet Double Sunday:

Alle disse opskrifter er designet med udgangspunkt i den garntype, du finder herover. På den måde kan du nemt finde både opskrifter og matchende garn samlet et sted her hos VegaGarn. Vi har desuden også både strikkepinde og alt det andet udstyr, du kan have brug for til både strik og hækling. Snyd derfor ikke dig selv for et kig på vores øvrige udvalg, og husk, at vi bestræber os på at levere din bestilling inden for 1-3 hverdage.