Muud

Muud

Muud er også kendt for deres fokus på funktionalitet og organisering. Alle deres tasker og opbevaringsløsninger er skræddersyet til den kvalitetsbevidste håndarbejdsnørd, der kan lide at holde orden i sine accessories. Der er godt med lommer og andre finesser, som gør at du har en stilfuld løsning til at holde dit tilbehør og projekter organiseret.

Muud er en dansk livsstilsvirksomhed, der blev grundlagt i 2016. Siden da er de blevet kendt og elsket over hele kloden for deres super kvalitetsprodukter, som alle er håndlavet i ægte læder.

Muud designer opbevaringsløsninger og accessories til kreative personer, frisører, forklæder og ikke mindst, meget lækre tasker, store som små. Deres produkter skabes ud fra nordisk designtradition og rummer praktiske finesser, samtidigt med at udtrykket er helt rent og enkelt.

Muud er et must for alle, der elsker at kombinere luksus med praktiske løsninger.

Produkter af meget høj kvalitet

En af de største fordele ved Muuds produkter er, at de alle er lavet i 100% ægte læder, og designet med fokus på høj funktionalitet og tidløs æstetik. Dette betyder, at når du køber en Muud-taske eller opbevaringsløsning, kan du være sikker på, at du har investeret i et produkt, der vil holde i mange år fremover.

Derudover er Muuds produkter alle lavet i hånden, hvilket betyder, at der er blevet lagt ekstra kærlighed og omhu i hvert enkelt produkt. Dette kan ses og mærkes i den høje kvalitet og finish på alle produkterne.

Hos Muud kræses der om detaljerne

Muud er kendt for deres fokus på funktionalitet og organisering. Alle deres tasker og opbevaringsløsninger er skræddersyet til den kvalitetsbevidste håndarbejdsnørd, der kan lide at holde orden i sine accessories. Der er godt med lommer og andre finesser, som gør at du har en stilfuld løsning til at holde dit tilbehør og projekter organiseret.

Om produktionen af de lækre tasker

Hos Muud er de også stolte af deres arbejdsforhold og produktionsprocesser. Alle produkterne fremstilles på deres egne fabrikker i Indien i samarbejde med en dansk/indisk alliance. Deres produktion er underlagt EU-standarder, som er højere standarder end Indien normalt har. De kemikalier, der benyttes hos garverierne, er alle fra anerkendte leverandører og lever op til kravene i REACH. Muud kontrollerer arbejdsforholdene i overensstemmelse med disse standarder, som inkluderer betingelserne for arbejdstagere, løn og arbejdstid.

Muud bruger kun læder fra malkekøer, som har levet fritgående i naturen og ikke er opdrættet til formål for deres skind. Når koen har tjent sit formål med at producere mælk og dør, bliver skindet tilbage og kan købes som et skønt biprodukt, som ellers ville blive ødelagt eller brændt. Muud bruger de bedste materialer som tyske farvestoffer og tester alt materiale for at sikre, at der ikke produceres skadelige stoffer til brug.

Se alle vores produkter her

Besøg Muud på deres hjemmeside og se alle de lækre sager