Jensen Yarn

Jensen Yarn

Jensen Yarn er en af de mange lækre garntyper fra Isager garn, og denne består i 100 % uld, der gør garnet velegnet til mange forskellige typer projekter. Det tretrådede garn er spundet fast og rundt, sådan at det er nemt at arbejde med, og desuden har en særligt smuk struktur. Derfor kan det også bruges til strukturstrik, men grundet dets holdbarhed anbefales det til sweatre og lignende, der også bruges udendørs. Vi hos VegaGarn er stolte af at præsentere et udvalg af Jensen Yarn både på grund af garnets unikke farveskala og dets høje kvalitet.

Hurtig levering

Jensen Yarn garnet har en lang historie bag sig

Jensen Yarn garnet blev oprindeligt til gennem et samarbejde mellem strikdesigneren Åse Lund Jensen og Henrichsens Uldspinderi tilbage i 1960’erne, og den farveskala, der blev etableret dengang, bruges stadig den dag i dag. I dag er det dog Isager, der står for produktionen af garnet, og farveskalaen går nu også igen i både Spinni og Tvinni garnserierne. Også disse forhandler vi her hos VegaGarn, og går du på opdagelse i de forskellige udvalg vil du sandsynligvis se flere ligheder. Det gør det også nemt at matche de forskellige garntyper, hvis du ønsker at strikke Jensen Yarn garnet sammen med andre kvaliteter.

Siden dengang er der dog sket meget, og garnet – der dengang var kendt som ÅLJ-garn – laves i dag med mange flere års erfaring med garnproduktion. Dette mærkes tydeligt i den kvalitet, Jensen Yarn og de andre garnserier fra Isager er kendt for. Garnet udgøres af 3 tråde, og det er spundet til en fast og rund tråd, der er nem at arbejde med. Det er desuden også med til at gøre garnets struktur særligt tydelig, hvorfor Jensen Yarn også egner sig rigtig godt til strukturstrik. Det er derfor et oplagt valg til alle strikkeprojekter, du ønsker at tilføre lidt mere struktur og holdbarhed. Det holder sig nemlig utroligt godt, og det slides smukt.

Strik med Jensen Yarn i mange smukke farver

Farveskalaen består hovedsageligt af klassiske nuancer, man kender fra naturen, men det begrænser bestemt ikke dine muligheder. Jensen Yarn garnet fås nemlig i rigtig mange varianter, hvoraf vi har samlet vores favoritter i udvalget her hos VegaGarn. Her er tale om smukke farver, der kan bruges til mange forskellige typer projekter, men inden du vælger Jensen Yarn, bør du være opmærksom på, at det leveres i fed. Det skal derfor rulles om til et garnnøgle inden brug. Dette kan du eksempelvis gøre ved at vikle garnet om en stoleryg, og så rulle det op. Det er også muligt at gøre indsatsen til et fællesprojekt, og dermed have en ven eller en kæreste siddende med garnet omkring armene, mens du ruller det op. Foretrækker du at klare det selv, kan du også benytte en garnvinde eller et krydsnøgleapparat – begge dele finder du i udvalget her hos VegaGarn!