Petra size 5

Petra size 5
  • 100% egyptisk bomuld
  • Der er 100 gram garn i et nøgle garn
  • Løbelængden er ca. 400 meter pr. 100 gram
  • Petra tåler at blive vasket i vaskemaskine ved 60 grader

Petra er et 100% langfibret bomuldsgarn. Det er merceriseret for at give en blød og smidig finish. Ideelt til tøj, babytøj, interiør og tilbehør.

 

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Hæklegarnet Petra size 5 fra DMC er blødt og smidigt og er et merceriseret hæklegarn i 100% bomuld med en lang rækkevidde, da der er hele 400 meter garn i et nøgle. Mercerisering er en behandlingsproces af især bomuld, som er udviklet af englænderen John Mercer omkring 1844. Når bomuldsgarn bliver merceriseret får et lidt blankt og smukt udseende. Det bliver faktisk også mere stærkt og robust.

Petra er behageligt at hækle med, da trådene overhovedet ikke skiller ad. Man kan virkeligt mærke, at garnet er i den bedste kvalitet og at det færdige arbejde, holder formen, også efter længere tids brug.

Petra size 5 passer til strikkepinde 2.5 mm og hæklenåle 1.75 – 2 mm.

Se alle vores farver i Petra 5

Petra fremstilles i 3 størrelser, jo lavere nummeret er, jo tykkere er tråden.Tråden er merceriseret og spundet så godt, at garnet ikke skiller i trådene.

Ideelt til helt tynde hæklede duge, hæklede mellemlægsservietter med fine mønstre, gardiner, tøj, babytøj og boligtilbehør.

Opbevaring

Hvis du vil undgå at dit garn bliver angrebet af møl, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Møl bryder sig heller ikke om duften af lavendel og cedertræ.

Vask

Kan maskinvaskes ved 60°, garnet må ikke bleges, kan tørretumbles ved lav varme og stryges ved middel varme (3 prikker). Kan renses uden trichlorethylen.

Se mere om DMC her