Duo

Duo

Sandnes Duo er et lækkert kvalitetsgarn, der består af en blanding af merinould og bomuld, som gør garnet velegnet til både sommer-, vinter- og helårsstrik. Her forenes merinouldens isolerende og varmende kvaliteter med bomuldens blødhed, og de mange forskellige farver, som garnet findes i, gør det velegnet til strik til både børn, kvinder og mænd i alle aldre. Sandnes Duo er på den måde et passende navn, da de to materialer kombineres til en umage duo, der formår at få det bedste frem i hinanden. Derfor finder du det naturligvis også solidt repræsenteret her hos VegaGarn, hvor vi har samlet alle vores favoritter fra den anerkendte norske producent.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Sandnes Duo er et alsidigt helårsgarn med uld

Duo fra Sandnes garn er et fint mix af bomuld og uld, der er blandet i forholdet 55 % merinould og 45 % bomuld. Det er derfor overvejende et uldgarn, selvom bomulden naturligvis også bidrager til den lækre fibersammensætning. Det populære Sandnes Duo garn har derfor både bomuldens bløde egenskaber og uldens dejlige varme, hvilket gør det velegnet til mange forskellige typer strikke- og hækleprojekter. Brug det til børne- og voksenstrik og strik de lækreste og blødeste bluser og trøjer til hele familien. Her får du et godt helårsgarn, der kan bruges både sommer og vinter, og som samtidig er lækkert at arbejde med. Derfor forhandler vi også et stort udvalg af Sandnes Duo her hos VegaGarn. Se alle farverne her.

Der ligger mange års erfaring bag Sandnes Duo

Sandnes Duo produceres af en af de ældste garnproducenter i Norge, og dette mærkes tydeligt, når man står med et af deres produkter i hånden. Ikke nok med at råmaterialerne er forarbejdet efter alle kunstens regler, så er det også tydeligt, at Sandnes garn har mange års erfaring med uldgarn. Sandnes Duo garnet er et tydeligt eksempel herpå, og ønsker du at mærke kvaliteten på egen hånd, er du altid velkommen til at kigge forbi butikken i Fredericia. Du kan naturligvis også besøge Sandnes garn, hvis du ønsker at læse mere. Vi har naturligvis sørget for at inkludere relevant information om garntypens løbelængde, strikkefasthed og vægt under hvert enkelt produkt, men du finder mere uddybende information om de enkelte serier på deres hjemmeside.

Hvis du ønsker, at bruge et andet garn til dit projekt, eller du er på udkig efter en garntype, der fungerer godt sammen med Sandnes Duo, er det også værd at tage et kig på garntyperne AlpakkaKlompeLompe Merinoull, Merinoull, Double Sunday, Perfect og Smart. De er alle fra Sandnes garn, og det er derfor den samme høje kvalitet, der præger hele udvalget. Du finder dem alle her hos VegaGarn, hvor vi har sammensat et bredt sortiment af garntyper og farver, sådan at du med sikkerhed kan finde det, du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt.