Smart

Smart

Fakta om Smart:

  • Materialet er 100% superwash behandlet uld
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 100 meter pr. 50 gram garn
  • Strikkefastheden er 22 masker = 10 cm på pind 3½.
  • Smart er også velegnet til pind 4 mm
  • Kan vaskes på vaskemaskinens uldprogram – max. 40 grader
  • Skal tørres liggende

Alternative forslag i stedet for Smart kunne være Alpakka, Duo, Merinoull og Perfect, alle fra Sandnes Garn

 

Det populære Smart garn fra Sandnes garn består af 100 % superwash-behandlet uld, hvilket betyder, at det let kan tåle vask i vaskemaskinen – såfremt man benytter et uldprogram på maks. 40 grader. Alene dette gør Sandnes Smart velegnet til strik og hækling af beklædningsgenstande til både børn og voksne, men den norske uld er også både let, lun og så bliver den blødere ved brug. Sandnes Smart er dermed et både lækkert og gennemarbejdet uldgarn og samtidig også et sikkert valg, der bærer tydeligt præg af Sandnes garns mangeårige erfaring. Derfor er det naturligvis også at finde her i udvalget hos VegaGarn.

Sandnes Smart garnet bygger på mange års erfaring

Her hos VegaGarn har vi et stort udvalg af kvalitetsgarn i mange forskellige farver, kvaliteter og prisklasser, men Sandnes Smart er en af de garntyper, man aldrig går galt i byen med. Det lækre uldgarn er nemlig udviklet af Sandnes garn, som er en af de ældste garnproducenter i Norge. Deres erfaring strækker sig helt tilbage til 1888, og det er særligt deres uldgarn, de er kendt for. Dette betyder, at du altid kan være sikker på, at uldgarn herfra vil være af en helt særlig, gennemarbejdet kvalitet, som man ikke får andre steder. Dette gælder naturligvis også for Smart fra Sandnes garn, der indeholder 100 % uld i den bedste kvalitet. Garnet fås desuden også i en bred vifte af flotte farver, og du kan dermed få høj kvalitet og kreative udfoldelser til at gå hånd i hånd, hvis du arbejder med Sandnes Smart garnet. Se mere om Smart fra Sandnes garn her.

Alsidigt strikkegarn – Sandnes Smart kan bruges til mange projekter

Det faktum, at Sandnes Smart garnet kombinerer høj kvalitet og flotte farver gør også, at garnet kan bruges til strik og hækling af tøj til både mænd, kvinder og børn samt interiør. Det er et rigtigt godt garn til traditionelle nordiske mønstre, men det egner sig faktisk også godt til de fine Aran-mønstre. Sandnes Smart uldgarnet er også et fantastisk garn til børnestrik, da det er et dejligt blødt, men samtidigt et meget robust garn. At ulden er superwash-behandlet, gør det blot endnu mere velegnet til strik af beklædningsgenstande, da det færdige resultat vil kunne vaskes på uldprogram i vaskemaskinen.

Sandnes Smart kan desuden både bruges for sig selv eller strikkes sammen med andre garntyper, og hvis du er på udkig efter matchende garner, kan du med fordel kigge på det øvrige udvalg fra Sandnes garn. Det samme gælder også, hvis du er på udkig efter alternativer til Sandnes Smart. Den anerkendte garnproducent står nemlig også bag AlpakkaDuoKlompeLompe Merinoull, Merinoull, Double Sunday og Perfect. Der er forskellige fordele ved at vælge garntyperne hver især, men idet de alle er fra Sandnes garn, så er det den samme høje kvalitet, du mødes af.