Oceania

Oceania

Fakta om Oceania

  • Materialet er 70% bomuld og 30% viskose (seacell)
  • Der er 50 gram garn i et nøgle.
  • Løbelængden er ca. 140 meter pr. 50 gram garn.
  • Strikkefastheden er at 22 masker x 30 pinde giver 10 x 10 cm.
  • Passer til pinde 3½-4 mm.
  • Kan vaskes i vaskemaskine ved 30 grader med vaskemiddel uden skyllemiddel.
  • Bør tørres liggende fladt på et håndklæde.

Oceania fra Lang Yarn er blødt bomuldsgarn tilsat alger fra Island.

Bliv inspireret af farverige koralrev, majestætiske havdyr, mystiske skibsvrag og tætbefolkede tangskove.

I løbet af evolutionen bevægede vi os ud af vandet og over på landjorden. Til garnet OCEANIA besluttede vi os for at se tilbage til vores oprindelse og søge innovative fibre fra havene.

Beriget med brunalger fra tang, er SEACELL nærende og revitaliserende for huden. Det er fugtabsorberende og fuldstændig nedbrydeligt. Algerne, der anvendes i fibrene, kommer fra havene, og de høstes i fjorde ved hjælp af bæredygtige metoder.

Hvis du smutter ind og ser på smartfiber.de står der dette, her oversat til dansk:

SEACELL giver din hud mulighed for at udnytte naturens kraft, da dens fibre er rige på mineraler, antioxidanter og vitaminer. Dette betyder, at fibrene ikke kun er gode for din hud, men også for miljøet.

SEACELL er en patenteret, miljøvenlig fiber, der har uendelige anvendelsesmuligheder inden for tekstiler. Fibrene er velegnede til en bred vifte af anvendelser inden for sports- og fritidstekstiler – lige fra undertøj og loungewear til blødt interiør. Denne teknologi tillader os at kombinere seacell-fibre med enhver anden fiber, hvilket gør den universelt kompatibel.

Brugen af seacell-fibre giver andre tekstilmaterialer den bløde, silkeagtige følelse og giver maksimal komfort. Dette gør den til en banebrydende fiber, da den imødekommer kravene fra en ny generation, der fører en aktiv og sundhedsbevidst livsstil.