Arwetta

Arwetta

Arwetta garnet fra Filcolana består af en lækker blanding af merinould og nylon, der tilfører mere slidstyrke til den bløde merinould. Derfor er Arwetta garn også et populært valg fra vores udvalg af strikkegarn, ikke mindst da det kan benyttes til mange forskellige typer projekter. Merinoulden og nylonen komplimenterer nemlig hinanden, og hermed har Filcolana skabt et vidunderligt garn, som vi er stolte af at forhandle her hos VegaGarn. Vi har sørget for at sammensætte vores udvalg sådan, er der er farver og farvenuancer til enhver smag, og vi bestræber os altid på at levere din bestilling inden for 1-3 hverdage.

Arwetta garn er et populært valg fra Filcolana

Filcolana har gennem årene udviklet mange lækre garnkvaliteter, og vi har samlet det bedste af disse her hos VegaGarn. Derfor finder du naturligvis også deres Arwetta garn repræsenteret her i vores udvalg, og den kvalitet, du her mødes med, vidner tydeligt om Filcolanas mangeårige erfaring. Derudover er det også tydeligt, at Filcolana går meget op i at sammensætte en bred og varieret farvepalet, så er der noget for enhver smag. Vi har samlet alle vores favoritter her på siden, og vores udvalg er ikke mindre farvestrålende. Se alle farverne her.

Arwetta fra Filcolana er således garnet til alle dem, der elsker farver. Serien findes i rigtig, rigtig mange forskellige kulører, så du kan altid finde den farve, du lige mangler. Garnet er egentlig beregnet til strømper, men er også et ret populært valg til strik af tøj til både voksne og børn. Brug Arwetta til babysvøb, babytæpper og lækre bløde sjaler, eller grib muligheden og strik er par lækre strømper med alle merinouldens gode egenskaber. Der er masser af inspiration af hente her på siden, hvor vi har samlet et udvalg af eksempler på strikkeprojekter, du kan bruge Arwetta garnet til:

Inspiration, flotte opskrifter og tilbehør til strik med Arwetta garn

Dette er blot et par eksempler på, hvad du kan bruge Filcolanas Arwetta garn til, da det mere eller mindre kun er fantasien, der sætter grænser. Du kan derfor med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af opskrifter, og Filcolana selv har også rigtig mange gratis opskrifter til garnet, som du kan se her. Vi hos VegaGarn står dermed altid klar til at hjælpe med at sikre, at det ikke er manglen på inspiration, der afholder dig fra at gå i gang med dit næste strikkeprojekt. Vi har nemlig ikke kun Arwetta garn i alle farver, vi har også alt det nødvendige udstyr, der kan hjælpe dig godt i gang.