Bomuldsgarn 8/4

Bomuldsgarn 8/4
  • Materialet er 100% bomuld
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca. 170 meter
  • Tåler vask i vaskemaskinen ved 60 grader og tørretumbling
  • Passer til pinde 2½ – 3 mm

Oplev en verden af håndarbejde med Bomuldsgarn 8/4 fra KJ Strik, der er en prisvenlig perle blandt bomuldsgarner. Dette garn skiller sig ud ved sin fremragende kvalitet og brugervenlighed, hvilket gør det ideelt til både hækling og strikning. Trådene i dette garn skiller ikke ad, hvilket gør det let at arbejde med og sikrer et smukt resultat.

Kvalitet, Prisvenlighed og alsidighed i ét!

Dyk ned i en verden af håndarbejde med Bomuldsgarn 8/4 fra KJ Strik! Det er virkelig et fund blandt mange forskellige bomuldsgarner, prisvenligt og stadig topkvalitet. Du vil elske, hvor nemt det er at arbejde med dette garn, både til hækling og strikning. Og det bedste? Trådene er spundet godt og deler sig ikke  så du får altid et smukt resultat.

Bomuldsgarn 8/4 er helt perfekt til en masse projekter – alt fra hjemmelavede klude til søde hæklede dyr, beklædning, strikkede håndklæder og tæpper. Det er virkelig alsidigt og holder sin blødhed selv efter mange vaske. Plus, det er super holdbart og suger fugt godt til sig.

Det er også mega praktisk til hverdagsbrug. Brug det til projekter som klude, håndklæder, suttesnore og make-up pads, som skal kunne tåle varme vaske op til 60 grader.

Med et kæmpe udvalg af farver kan du virkelig lade din kreativitet folde sig ud med Bomuldsgarn 8/4. Lav dine helt egne, farverige mesterværker i alle regnbuens farver!

Gør dine håndarbejdsprojekter endnu bedre med Bomuldsgarn 8/4 fra KJ Strik – din trofaste makker til prisvenligt og kvalitetsbevidst håndarbejde!

Opbevaring.

Hvis du vil undgå at dit garn bliver angrebet af møl, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Møl bryder sig heller ikke om duften af lavendel og cedertræ.

Se mere om bomuld her