Isager

Isager

Hvis du er på udkig efter dansk kvalitetsgarn til håndstrik, så er udvalget af Isager garn, som du finder her på siden, et godt sted at starte. Isager har nemlig produceret garn i naturfibre siden 1977, og deres mangeårige erfaring på området mærkes tydeligt, når man står med et af deres produkter i hænderne. Derudover findes Isager garn også i en bred vifte af varianter, der gør brug af alt fra alpakauld, mohair, silke og highland wool til japansk bomuld, der skiller sig tydeligt ud fra andre garntyper. Der er dermed gode chancer for, at du kan finde den rigtige garntype til dit næste strikkeprojekt her i udvalget, og vi bestræber os altid på at levere din bestilling inden for 1-3 hverdage.

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Isager garn producerer kvalitetsgarn i naturfibre

Isager har forsynet det danske marked med garn og strikkeopskrifter siden 1997, hvor virksomheden blev grundlagt af Marianne Isager. Siden dengang er begge dele blevet kendt i hele verden, og de forhandles derfor også i butikker i mange lande. Vi hos VegaGarn har også valgt at forhandle et bredt udvalg af Isager garn, der ikke blot er kendt for sin høje kvalitet, men også for sine særlige fibre. Isager garn er nemlig lavet i naturfibre, og nogle typer gør tilmed brug af særlige materialer, der rykker grænserne for, hvad vi forbinder med garn.

Særligt serierne Isager Tweed og Japansk bomuld adskiller sig tydeligt fra andre garntyper – både visuelt og taktilt. Isager Tweed serien har lidt grovere fibre end andre garntyper fra det anerkendte firma, men det er de særlige farvekombinationer, der får garnet til at skille sig ud. De er blandt andet navngivet efter naturfænomener og andre ting, med hvilke de deler en vis lighed, og de flotte farvekombinationer vil kunne tilføre de fleste strikkeprojekter et helt særligt look. Det samme gør sig også gældende for serien Japansk bomuld, der har en helt unik struktur. Garntypen kan virke hår og papiragtig, men den er faktisk lavet af bomuld. Derfor bliver garnet også blødere i vask. Ikke desto mindre så gør de særlige fibre, at garnet egner sig godt som striber eller som del af en tråd, da det giver en rigtig fin struktur.

Der bruges lækre materialer til alt garn fra Isager garn

Disse to serier er dog langt fra de eneste, der er at finde her i udvalget, som også rummer Isager garn lavet på uld, mohair, silke, alpaka, morinould og mange andre lækre materialer. Fælles for alt garnet fra Isager er, at det er lavet i naturfibre, men uanset hvilken typer du vælger, er du sikret et produkt i høj kvalitet. Isager garn er derfor både nemt at arbejde med og behageligt at have på, selvom nogle typer egner sig bedre til beklædning end andre. På samme måde har nogle materialer også særlige egenskaber, som gør det velegnet til nogle strikkeprojekter, men ikke andre. Du kan derfor med fordel læse mere om de enkelte garntyper, inden du beslutter dig for, hvilken en du foretrækker til dit næste projekt.

Isager garn er det perfekt valg til håndstrik

På trods af at brandet leger med strukturer og fibre, så er Isager garn er bredt anerkendt som værende garn, der egner sig særligt godt til håndstrik. Der er dermed altid et sikkert valg, uanset om du går med planer om hyggestrik, luksusstrik, sommer- eller vinterstrik. De individuelle typer Isager garn findes også i et væld af kreative farver, og selvom nogle typer skiller sig tydeligt ud med enten en særlig fiberstruktur eller særlige farvemønstre, så har vi sørget for at samle et bredt og varieret sortiment af alle de typer Isager garn, vi forhandler her på siden. På den måde kan du med sikkerhed finde et produkt, der kombinerer de rigtige materialer, de rigtige fibre og de rigtige farver – set i forhold til dit kommende strikkeprojekt.

Isager garn egner sig til alle typer strikkeprojekter, men det giver særligt gode betingelser for strukturstrik – takket være de unikke fibre. Bruges garnet på denne måde, vil kvaliteten heraf også rigtig komme til sin ret. Den gennemgående kvalitet er på den måde også med til at sikre, at du kan skabe unikke udtryk i dit strikketøj, særligt hvis du kombinerer flere garntyper. Der er dermed flere gode grunde til at gå på opdagelse her i udvalget af Isager garn, særligt hvis du går med planer om et projekt, der afviger lidt fra klassisk strik. Derfor er Isager garn også elsket af strikke- og hækleentusiaster, da der giver unikke muligheder for at skabe personlige udtryk og eksperimentere med kreative design.

Strik med Isager garn og matchende strikkeopskrifter

I tillæg til udvalget af Isager garn i lækker kvalitet finder du også en række forskellige strikkeopskrifter og opskriftshæfter fra det anerkendte danske brand her i vores webshop. Isager har leveret stikkeopskrifter med skandinavisk design i mange år, og deres udvalg heraf appellerer til både mænd, kvinder og børn. Disse tager naturligvis udgangspunkt i Isagers egne garntyper, men det er også muligt at vælge andre garntyper eller blande dem. Du skal blot være opmærksom på pinde- eller nålestørrelse, strikkefasthed og materialesammensætningen, da disse faktorer kan have indflydelse på såvel arbejdet som på det færdige resultat.

De fleste af Isagers opskrifter vejleder typisk forhold til, hvilken størrelse nål eller pinde man skal bruge, samt hvilken strikkefasthed garnet skal have, så det er blot op til dig at vælge en farve og en fibersammensætning, du kan lide. I den forbindelse er du også meget velkommen til at lægge vejen forbi vores butik i Fredericia. Nogle gange kan det nemlig være en fordel at mærke fibrene og garnkvaliteten på egen hånd, før man beslutter, hvilken type Isager garn der egner sig bedst til projektet. Uanset om du arbejder ud fra en opskrift eller ej, gør vi vores for at hjælpe dig godt i gang med og godt gennem dit projekt, både hvis du besøger vores fysiske butik, og hvis du kontakter os via hjemmesiden her.