Double Sunday

Double Sunday

Fakta om Double Sunday

  • Materialet er 100 % merinould der ikke har fået superwash-behandling.
  • Vores leverandør garanterer, at fårene ikke har været udsat for mulesing.
  • Der er 50 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er 108 meter
  • Strikkefastheden er at 21-22 masker giver 10 cm
  • Passer til pind 3½-4 mm
  • Maskinvask på max. 30 grader uldprogram.
  • Skal tørres liggende

Double Sunday er altid et sikkert valg, hvis du er på udkig efter en type uldgarn, der ikke har fået superwash-behandling, men som stadig kan vaskes i vaskemaskinen. Garnet består af 100 % merinould, og de er både blødt og lækkert at have på og at arbejde med. Derfor egner Double Sunday garnet sig rigtig godt til strik af beklædningsgenstande, hvorfor PetiteKnit også har lavet flere opskrifter, der tager udgangspunkt i det lækre garn. Dette har også medført, at garnet findes i flere farver end Sandnes garns øvrige garntyper. Vi har samlet en bred palet af disse her på siden, så du har optimale muligheder for at finde en farve eller en farvekombination, der matcher dine ønsker.

Double Sunday – kvalitetsuldgarn fra Sandnes garn

Double Sunday garnet er en af de mange typer uldgarn fra Sandnes garn, vi forhandler her hos VegaGarn. Den erfarne norske producent har mange års erfaring med netop uldgarn, og derfor står de også bag en række serier med forskellige kendetegn. Særligt for Double Sunday fra Sandnes garn er, at det er lavet af 100 % merinould, der ikke er superwash-behandlet. Dette betyder, at garnet ikke har været i kontakt med de kemikalier, man typisk bruger for at sikre, at garnet tåler vask i vaskemaskinen. Double Sunday kan dog sagtens tåle at blive maskinvasket på uldprogram selv uden superwash-behandlingen. Du skal blot huske at tørre strikketøj med denne garntype liggende efter vask.

Det er samtidig et lækket, blødt og naturligt garn, der er yderst behageligt at arbejde med, og det glider let og ubesværet på pindene. Dette er også med til at sikre, at det færdige resultat bliver jævnt og blødt, og garnet kan derfor også benyttes af såvel nybegyndere som erfarne strikkeentusiaster. Under hvert enkelt produkt finder du informationer om løbelængde, strikkefasthed og anbefalet pindestørrelse, men ønsker du at vide mere om Double Sunday garnet, kan du altid besøge Sandnes garn.

Farverigt Double Sunday garn og matchende opskrifter

Nogle af farverne i Double Sunday serien er kommet til gennem et sammenarbejde mellem PetiteKnit og Sandnes garn. Disse farver er sammensat, så de passer til PetiteKnits fantastiske farveunivers, og farvepaletten rummer derfor både jordfarver, pastelfarver og pangfarver. Derudover finder du naturligvis også flere Sandnes garns egne farver her i udvalget. Se alle farverne her. Samarbejdet mellem PetiteKnit og Sandnes garn har også resulteret i en række spændende opskrifter, der tager udgangspunkt i flere forskellige garntyper.

Her finder du opskrifter til garnet Double Sunday:

Alle disse opskrifter er designet med udgangspunkt i den garntype, du finder herover. På den måde kan du nemt finde både opskrifter og matchende garn samlet et sted her hos VegaGarn. Vi har desuden også både strikkepinde og alt det andet udstyr, du kan have brug for til både strik og hækling. Snyd derfor ikke dig selv for et kig på vores øvrige udvalg, og husk, at vi bestræber os på at levere din bestilling inden for 1-3 hverdage.