Isager opskrifter

Isager opskrifter

Isager er en kendt dansk garnproducent, men de leverer ikke kun strikkegarn i høj kvalitet, de står også bag en række opskrifter hertil. Modellerne er designet af forskellige dygtige designere, men fælles for dem alle er, at de er strikket eller hæklet i garn fra Isager. Også garnet finder du naturligvis i udvalget her hos VegaGarn, og det er værd at bemærke, at vi kun sælger Isager opskrifterne sammen med garn, der passer til. Opskrifterne printes på papir og vedlægges bestillingen af garn, sådan at du er klar til at gå i gang, så snart du får den leveret. Oplysninger om matchende garntyper og anbefalede farver kan findes i beskrivelsen for hver enkelt af Isagers opskrifter.

Hurtig levering

Hurtig levering

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!

Isager opskrifter bringer det bedste frem i garnet

Der er ingen tvivl om, at opskrifter og garn kommer bedst til sin ret, hvis de matcher hinanden. Derfor har Isager udviklet en række inspirerende opskrifter, der passer til garnet fra deres mange garnserier. Vi har samlet et udvalg af de bedste af Isagers opskrifter her hos VegaGarn, og vi forhandler naturligvis alt det garn, du skal bruge for at kreere de forskellige modeller. Faktisk sælger vi som udgangspunkt ikke opskrifterne, hvis du ikke køber garn, der passer til opskriften, med i samme omgang. Her finder du alt vores garn fra Isager.

Uanset om du søger inspiration til et nyt strikkeprojekt, eller du ønsker at finde den helt rigtige opskrift til det Isager garn, du har forelsket dig i, så er udvalget her dermed det oplagte sted at starte. Her finder du Isager opskrifter med meget forskellige design og sværhedsgrad, og du kan læse meget mere om hver enkelt, hvis du klikker dig videre ind på produktsiden. Her fortæller vi mere om såvel pasform, mål, materialeforbrug, pindestørrelse og alt det andet, du har behov for at viden, inden du går i gang. Dermed har du også mulighed for at tilkøbe det øvrige udstyr, hvis du mangler enten pinde eller andet for at kunne strikke den pågældende Isager opskrift. Vi har det hele her hos VegaGarn.

Lad vores udvalg af Isager opskrifter inspirere dig til strik

Udvalget af Isager opskrifter spænder dermed bredt i forhold til design, og selvom opskrifterne er målrettet specifikke typer garn, er der ingen begrænsninger i forhold til dit farvevalg. Isagers garn findes nemlig i en bred vifte af forskellige farvenuancer, der er tilpasset, så de passer godt sammen også på tværs af garnserier. Kombinerer den pågældende Isager opskrift garn fra forskellige garnserier, kan du dermed opnå endnu flere farvekombinationer. Du kan blande farver efter netop dine præferencer, eller du kan vælge med en andens stil i tankerne, hvis modellen skal bruges som gave.

God fornøjelse!