Lang Yarns

Lang Yarns

Her hos VegaGarn forhandler vi garn fra yderst populære Lang Yarns. Det schweiziske garnfirma har produceret kvalitetsgarn siden 1860’erne, og det er ikke tilfældigt, at det er én af de absolutte favoritter herhjemme. På siden herunder ser du vores store udvalg af garn fra Lang Yarns, og der er både varianter i merino, alpaca, cashmere, bomuld, uld og meget mere – alt sammen lavet af materialer i den højeste kvalitet. Farveskalaen er bred, og der er garn i de smukkeste farver og mønstre, hvilket giver dig utroligt mange muligheder.

Garn i højeste kvalitet fra Lang Yarns

Uanset om du er på udkig efter det fineste cashmere eller det sjoveste effektgarn, finder du det i Lang Yarns’ produktsortiment. De forskellige garner kan vidt forskellige ting, men én ting er sikkert: Vælger du garn fra Lang Yarns, er kvaliteten i top. Vil du virkelig forkæle dig selv eller en, du har kær, kan du se nærmere på cashmere-garnet på siden herover. Strikkefastheden er på 22 masker og 44 pinde til 10×10 cm, og det giver et hav af muligheder for at følge tidens mest populære strikkeopskrifter fra toneangivende strikkedesignere.

Skal det være sjovt, og skal der farve på dit næste projekt, finder du både flot effektgarn samt mønstergarn fra Lang Yarns her på siden. Med disse garner får dine projekter de smukkeste farver og fine farveskift, helt uden at du behøver skifte garnnøgle. Du kan også strikke varme og bløde strømper med strømpegarnet fra Lana Grossa. Igen er farver og mønstre smukt afstemt, og du kan strikke de smukkeste strømper til alle årstider.

VegaGarn er stolt forhandler af Lang Yarns

Beslutter du dig for, at Lang Yarns garnet er det rigtige valg til dit næste strikkeprojekt, kan du med fordel vælge at købe det her hos VegaGarn. Først og fremmest er der gode chancer for, at du finder alt det, du skal bruge her i webshoppen. Om det så er garn fra andre mærker, tilbehør eller noget helt tredje. Vi har det hele – garn fra Lang Yarns og meget, meget mere. Derudover er vi kendte for vores hurtige levering – der findes nemlig ikke noget mere irriterende end at skulle vente længe på sine garnbestillinger. Derfor vil vi heller ikke byde vores kunder en for lang leveringstid. Køber du ind for mere end 499 kr., får du endda gratis levering!

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en sms til 40 76 53 63. Tager vi ikke telefonen, er det fordi, vi har travlt i butikken. Vi gør dog altid vores bedste for at besvare din henvendelse så hurtigt som overhovedet  muligt. Se nærmere på vores store udvalg af garn fra Lang Yarns og beslut dig for, om du skal strikke bluser, strømper, børnetøj eller tørklæder, eller om du vil give det lækre garn i gave til en, du har kær.