Christmas

Christmas
  • Materialet er 80 % ren, ny merinould og 20 % polyamid
  • Der er 100 gram garn i et nøgle
  • Løbelængden er ca, 420 meter
  • Strikkefastheden er at 28 masker og 40 rækker giver 10 x10 cm
  • Passer fint til pinde 2,5 – 3 mm
  • Der går 100 gram garn til et par strømper i str. 46
  • Tåler vaske i vaskemaskinen på max. 40 grader
  • Kan godt klare en blid tur i tørretumbleren

Med strømpegarnet Christmas fra Lana Grossa kan du strikke de fineste og mest julede og meget dejlige varme strømper. Der er fundet inspiration til strømperne i julens farver. Om det så er adventskrans, julegodter og julepynt , julemand og snevejr.

Strik et par strømper med Christmas til en du holder af eller strik et par i alle farverne og giv dem som små fine og personlige julegaver til hele familien. Du kan også strikke trøjer, bluser, vanter, huer og tørklæder i selvsamme garn. Det er en god ide, at strikke vanter og handsker i strømpegarn, da det er mere slidtstærkt end almindeligt uldgarn. Vanterne holder meget bedre til en gåtur med hunden i snor, til at bære tunge poser og til at holde omkring cykelstyr.

Der er nok strømpegarn i et nøgle Christmas fra Lana Grossa til et par strømper i str. 46.

Se alle vores strømpegarner her

Strømper kan bruges til at holde varmen på en kold dag i et par gummistøvler eller vinterstøvler. Strømper kan også bruges til varm hygge i sofaen.

Strømpegarnet tilhører gruppen af Lana Grossa’s strømpegarnsserie Meilenweit og alt deres strømpegarn er meget slidstærkt og filtefrit.

Her ville du nok kunne finde noget god julestemning frem, mens du sidder og strikker julestrømperne.

Opbevaring

Hvis du vil undgå at dit garn bliver angrebet af møl, kan du opbevare dit garn og strik i plastikposer. En spand eller plastikbeholder med tætsluttende låg er også velegnet.
Møl bryder sig heller ikke om duften af lavendel og cedertræ.

Vask

Dette strømpegarn er et meget robust garn og tåler at blive vasket ved 40 grader på almindeligt vaskeprogram. Garnet tåler også at blive tørret i tørretumbler.