Fragt fra 39,-

1 – 3 dages levering

Gratis fragt ved 499,-

Filtrer

Efterårs broderi

Et lille efterårs blomster broderi

Jeg er en sucker for broderi på tøj, net, etuier, tasker, hatte. Der er egentlig ikke noget som ikke blive pænere af at få et lille løft med broderigarn. Så efter et besøg i butikken, fandt Tina de smukkeste efterårs farver fra DMC frem til mig. Straks kunne jeg se en smuk blomsterbuket for mig. Jeg vidste at jeg havde en striktrøje derhjemme, som havde fået en lidt uheldig plet på brystet. Den var et oplagt mål for en lille efterårs makeover. 

Tina præsenterede mig også for vandopløslige kanvas, der gør det nemmer at holde fastheden når man brodere på strækbare tekstiler såsom strik. Kanvasset er lavet til korsstigs broderi, men kan også bruges til frie motiver, som jeg vil lave i dette projekt. 

På kanvasset tegnede jeg mit motiv. Efter at jeg havde valgt hvor det skulle sidde, kunne jeg let ri det fast så det ikke rykkede sig undervejs. I princippet tror jeg godt dette step kan springes over, men jeg gjorde det alligevel for en sikkerhedes skyld. 

Vandopløseligt Aida broderi kanvas

Herfra var det blot at gå i gang med at brodere. Jeg fandt inspiration til mine blomster i bogen moderne broderi hvor plystreknitwear så fint beskriver de forskellige sting og teknikker, såsom fishbone, french knot, lazy daisy, stem stitch, satin stitch mm. med hjælp herfra gjorde det, det nemt at gå til opgaven med blod på tanden. 

Da jeg var færdig med at brodere, var det tid til at se om det opløslige kanvas virklige forsvandt
– se med på videoen herunder hvis du vil se hvordan det gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.