FRAGT FRA 39, -

1-3 DAGES LEVERING

GRATIS FRAGT VED 499,-

Eco Vita Laine Organic

Eco Vita Laine Organic er en ny tråd-serie fra DMC. Dette gode broderigarn er blevet omhyggeligt sammensat for at give de bedste farver. Alle kulører er inkluderet med en blanding af lyse og dæmpede toner, som vi ved, du vil elske.

Garnet er et kærlighedserklæring til naturen, Eco Vita Laine Organic er 100% økologisk uldtråd og får sin rige og varierede farvepalet, udelukkende fra naturlige farvestoffer. Der bruges blandt andet ingredienser som valnød, rabarber, indigo og enebær, til at frembringe de flotte farver.
Broderi-garnet er perfekt til reparation, håndbroderi, korssting, punchneedle og vævning. Denne holdbare bløde tråd føles dejlig, at arbejde med og giver stingene en forhøjet tredimensionel kvalitet.

I modsætning til Mouliné Spécial bruges denne uldtråd hel som en enkelt tråd i stedet for at blive delt. Den har omtrent samme tykkelse som tre tråde af Mouliné Spécial.

Dine projekter kan håndvaskes ved 30 grader, så det er ideelt at bruge garnet til at pynte på uldtøj og boligartikler. Som med alle naturlige farvestoffer kan der være en lille farvevariation. Denne 100 % økologiske ikke-mulesed uld er det ideelle valg til bæredygtigt håndværk.

Du kan se denne lille film om farvningen og spindingen af dette gode garn