Cewec

Cewec

Her på siden præsenteres du for et stort udvalg af kvalitetsgarn fra det danskejede firma, Cewec. Her er der fokus på kvalitet og design, og garnet selv laves i lækre materialer som uld, yak, bomuld, mohair, hamp og silke – eller en blanding heraf. Visse garntyper gør endda brug af bambus og små pailletter, der giver en helt unik effekt. Er du på udkig efter en særlig garntype til dit næste projekt, så kan du dermed med fordel tage et kig på udvalget fra Cewec, som du finder her på siden. Her har vi samlet vores favoritter fra det populære brand, og vi tilbyder tilmed hurtig levering og fragt fra kun 39 kr.

Bemærk !!! Udsalgsvarer tages ikke retur.

Hurtig levering

Ikke på lager
SKRIV MIG OP!
35,00 kr.
35,00 kr.
35,00 kr.
35,00 kr.
35,00 kr.
35,00 kr.

Cewec har mange års erfaring i garnbranchen

Virksomheden Cewec er et danskejet garnfirma, som holder til i Lyngby. Garnfirmaet blev grundlagt i 1923, og de har derfor snart 100-års fødselsdag. De mange år, de har tilbragt i branchen, ses også tydeligt i deres produkter. De leverer nemlig strikkegarn af højeste kvalitet, der er både gennemarbejdet og tilpasset med henblik på at sikre slutbrugeren det bedst mulige produkt. Gennem deres mange år i branchen har Cewec specialiseret sig i det særlige håndværk, som garnproduktion er, og den dag i dag leverer de en imponerende håndværksmæssig kvalitet. Dette nyder såvel gamle som nye garntyper naturligvis godt af, og dette er også medvirkende til, at nogle af de mest populære af deres produkter har været i sortimentet i mange år.

Da Cewec først blev grundlagt, lå dets primære fokus på design og produktion af broderier, men de har senere udvidet deres sortiment til også at rumme en bred vifte af unikke garntyper, der i dag udgør det meste af deres forretning. På samme måde som vi udvælger de mærker og brands, vi forhandler her hos VegaGarn, udvælger Cewec nøje deres leverandører og samarbejdspartnere. Dem har de fundet både i Italien, Tyrkiet og Rumænien, hvorfra det meste af deres garn kommer. På den måde sikrer de, at du står tilbage med det bedst mulige resultat, når du benytter deres produkter, og samtidig bliver også både arbejdet med og håndteringen af garnet en fornøjelse. Derfor var deres produkter også en selvskrevet tilføjelse til vores sortiment.

Vælg Cewec garn i lækre materialer og flotte farver

Cewec producerer garn til al slags strik, og her hos VegaGarn har vi samlet et stort udvalg fra deres bedste serier. Her på siden finder du desuden både sommer-, vinter- og helårsgarn, så du til enhver tid kan finde de rette materialer til dine strikkeprojekter. Også garnet selv er lavet af nøje udvalgte materialer som mohair, hør, hamp, bambus, bomuld, yak og silke. Nogle af Cewecs garntyper er helt igennem rene produkter, andre består af en blanding af materialer, så du kan få det bedste fra flere verdener. Blander man f.eks. bomuld og uld, kan man udnytte alle uldens gode egenskaber og stadig få fordelene fra bomuldens behagelige fibre – og smider man lidt bambus i blandingen så kan man opnå særligt lækre resultater.

Det er blot op til dig at vurdere, hvilke egenskaber der passer bedst til dit projekt, så du kan vælge en garntype, der matcher. Alle garntyperne fra Cewec lever op til de samme høje standarder, hvad angår kvalitet, og de findes naturligvis også i både elegante og flotte farver hver især.

Hvad er det, der gør garn fra Cewec specielt?

Materialernes særlige egenskaber, den høje kvalitet og de mange forskellige farver, gør garnet fra Cewec til et oplagt valg, men det er ikke det eneste, brandet har at byde på. Visse garntyper fra Cewec gør nemlig også brug af bambus, hvilket er med til at sikre dig et produkt, der er lækkert at arbejde med og behageligt at have på. Der er allerede rigtig mange tøjproducenter, der har opdaget fordelene ved at benytte bambus i alt fra sokker til undertøj, og derfor bruges det nu naturligvis også til garn. Cewec vælger desuden gerne at kombinere bambussens bløde fibre med uld fra Yak-oksen eller merinould, hvilket blot er med til at gøre garnet endnu mere blødt og lækkert.

Ønsker du at gøre dit strikketøj særligt spændende, kan du vælge en af de mere unikke garntyper – som Cewecs Novara. Flere varianter i Novara-serien har nemlig små pailletter eller gulddetaljer, som kan tilføje ethvert strikke- eller hækleprojekt noget ekstra. Også Bloom-serien er et godt valg, hvis du er på udkig efter mere atypisk garn. Denne garntype skifter nemlig både farve og tykkelse, i takt med at du bruger det. Det er med til at sikre, at ikke to produkter bliver ens.

Vi har meget mere end bare Cewec garn

Her på siden kan vi dermed præsentere dig for et stort udvalg af garn fra Cewec, men det langt fra de eneste produkter, du finder hos os. Ikke nok med at vi også forhandler udvalg fra mange andre garnproducenter, så har vi også alt i tilbehør til garnet. Det gælder uanset, om du er nybegynder eller erfaren strikke- eller hækleentusiast, og alt tilbehøret udvælges naturligvis lige så nøje som garnet.

Ønsker du de bedste forudsætninger, når du om kort tid skal til at arbejde med dit nye garn fra Cewec, så kan et nyt sæt strikkepinde, en ny hæklenål eller en god opbevaringstaske eller -kurv gøre en mærkbar forskel. Har du planer om at samle alt det nødvendige udstyr til det forstående projekt, kan du dermed med fordel besøge tilbehørskategorien også, og handler du for mere end 499 kr., tilbyder vi tilmed gratis fragt.

Strikkeopskrifter der matcher garnet fra Cewec

Er det ikke tilbehør, men måske snarere inspiration, du er på udkig efter, så har vi også en bred vifte af spændende opskrifter, som er trykt på papir. Der er både hækleopskrifter og strikkeopskrifter, og der er opskrifter til både nybegyndere og eksperter, så alle kan være med. Du har også mulighed for at besøge Cewecs egen hjemmeside, hvor du også finder en række gratis opskrifter, der passer til garnet, og som både kan inspirere og hjælpe dig godt i gang med strikkeprojekter af forskellig art. Der er både opskrifter til babyer, børn og voksne samt opskrifter til sommer- og vinterbrug, så du altid kan finde en Cewec opskrift, der matcher din vision.